På peugeothuset.se kan du köpa både nya och begagnade bilar. Peugeothuset.se är ansluten till MRF, Motorbranschens Riksförbund, vilket betyder att du kan få MRF-garanti när du köper en bil från peugeothuset.se.

På peugeothuset.se finns många olika Peugeot-bilar att välja mellan. Vilken modell passar dina behov bäst? Är du singel och vill imponera på vänner och potentiella parters med en cool bil? Är du förälder och behöver ha plats för barnens barnvagnar eller hockeyklubbor i lastutrymmet? På peugeothuset.se kan du kika runt på de olika modellerna för att hitta en bil som passar just dina behov. Peugeothuset.se är ett växande företag i Eskilstuna. De är auktoriserade återförsäljare av Peugeot men de säljer även begagnade bilar av många olika märken och modeller. Peugeothuset.se är även ett så kallat Peugeot Professional Center, vilket betyder att de hanterar tjänstebilar och transportbilar. På peugeothuset.se finns även en verkstad där du kan serva din Peugeot eller få tag i reservdelar.

Peugeothuset.se har MRF-garanti

På peugeothuset.se finns MRF-garanti. Det betyder att peugeothuset.se är medlem i Motorbranschens Riksförbund, MRF, och därför kan de lämna MRF-garanti. En MRF-garanti 6 månader betyder att bilen har gått max 5000 mil och att den inte är mer än 3 år gammal vid inköpet. En garanti för en sådan bil gäller i ett halvår eller max 1000 mil. En MRF-garanti 3 månader betyder att din bil inte gått mer än 10 000 mil och att den inte är mer än 6 år gammal. Vi d köp av en sådan bil så gäller garantin i 3 månader eller max 500 mil. MRF:s varudeklaration är en säkerhet för dig som köper en begagnad bil. Där finns uppgifter om bilens skick. Någon har kontrollerat bilen när det gäller säkerhet och kondition utifrån hur gammal bilen är samt hur långt den gått. Någon ska dessutom ha provkört bilen. Om bilen inte uppfyller alla krav så ska det framgå på varudeklarationen. Om varudeklarationen anger N så betyder att bilen är i normalt skicka för sin ålder och för hur långt den gått. På peugeothuset.se kan du hitta en bil som passar dina behov.

Större intresse för Peugeot

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *