Att tänka på inför en flyttstädning i Stockholm

Att anlita en firma för flyttstädning kan vara det enklaste och skönaste sättet att avsluta en flytt på. Du vet att hemmet kommer att bli rent, snyggt och att nästa hyresgäst eller husägare kommer att bli nöjd och därmed ger ditt gott samvete. Du kan släppa ditt gamla boende och se med spänning fram emot det nya! Här ger vi dig några tips på vägen vad du kan tänka på när det kommer till flyttstädning i Stockholm:

Kan de ge en nöjd-kund-garanti?

För de flesta seriösa företag är en nöjd-kund-garanti en självklarhet. Att hemmet slutbesiktas av tredje part, till exempel av personal från hyresbolaget som godkänner städningen, säkerställer att städningen är korrekt utförd. Du som lämnar bostaden behöver inte vara orolig för att behöva åka tillbaka för att själv städa om det skulle vara så att något inte godkänns, utan då kommer städfirman tillbaka och gör klart så att alla parter är nöjda. Den som kommer till din lägenhet kan då också känna sig trygg med att veta att hemmet faktiskt är ordentligt rengjort. Här kan man också kolla på firmans referenser. Är det en seriös firma har de oftast inte problem med att ge ut goda referenser, för nöjda kunder måste de ju ha?

Vad ingår i flyttstädningen och vad kostar den?

Här är det viktigt att se till att allt man vill få gjort, eller vad som till exempel hyresvärden kräver, ingår i flyttstädningen. Detta vill du ha skriftligen så att du vet vad som ingår. Dessutom kan du i många fall köpa tilläggstjänster om de tjänster som du önskar inte ingår i paketet. Tar städfirman med sig egna produkter eller är det något du ska tillhandahålla? Det är till exempel en fråga som man kan behöva tänka på.

Vad flyttstädningen kostar kan man inte svara på på rak arm. Däremot kan du oftast skriva in de uppgifter som du har på till exempel en hemsida för att själv se beräknat pris, eller skicka efter en offert för att få de uppgifter du önskar. Så kontakta en firma för flyttstädning i Stockholm idag!

Att tänka på inför en flyttstädning i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *