Trimma moped är populärt av många olika anledningar. Det finns många olika typer av kit att köpa för dig som är intresserad av att trimma moped. Idag är mopeden ett populärt fordon för många fler än 15-råingar. Jobbpendlare och veteran-moppeåkare uppskattar alla tjusningen i att trimma moped.

Alla mopeder går att trimma. Oavsett om du har en moped som är av äldre snitt där till exempel topplock, cylinder, förgasare och krök behöver bytas ut för att få högre effekt eller en nyare där endast en plugg behöver tas bort så är det enkelt löst! Om du behöver byta ut flera delar så finns det oftast färdiga kit att köpa, ett sådant innehåller allt du behöver, inklusive packningar, för att få en snabbare moped. Att trimma moped har nog aldrig varit enklare, du behöver inte själv borra upp cylindern eller plana topplocket, allt finns att få tag på enklare än någonsin. På nätet hittar du massor av återförsäljare av delar för att trimma din moped.

Straff för att ha en trimmad moped

När en moped kommer upp i höga hastigheter kan det sluta illa. Olyckor i höga hastigheter är betydligt farligare än i låga hastigheter. För dig som blir tagen av polisen med en trimmad moped kan straffet bli böter eller dagsböter. Dessutom kan den som inte redan tagit vanligt körkort få uppskjutet körkortstillstånd. Det betyder att du får vänta längre än normalt med att börja övningsköra. Polisen har rätt att ta trimmade delar i beslag och om du har otur kan de även beslagta hela mopeden. Idag är det dock inte enbart 15-åringar som kör moppe. Många äldre tycker att det är roligt att syssla med veteranmoppar och många pendlare har upptäckt att en moped är ett mycket smidigt sätt att ta sig till jobbet. Det finns många olika typer av personer som kan vara intresserade av att trimma moped. Särskilt smidigt är det att ta sig fram på en moped i storstäderna där trafiken ofta är tät och parkeringarna få. En moppe är många gånger både enklare att parkera och ta sig fram med.

Enkelt att trimma moped

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *