Lyko - en specialist inom hårvård och skönhet

Lyko anser sig vara specialister inom hårvård och skönhet och deras ambition är att förändra branschen och har sitt ursprung i den professionella hårvården. Förutom att de finns på nätet med ett stort utbud, har de även integrerade butiker och salonger. Det finns 40 butiker i Sverige och Norge och 39 av dem har tillhörande salonger. I Sverige finns butiker och salonger i orter som Alingsås, Borlänge, Eskilstuna, Göteborg, Halmstad, Stockholm, Uppsala, Växjö, Umeå och Örnsköldsvik.

Mer än ett stort utbud – Lykobox, Club Lyko och Lyko Magazine

Förutom ett stort utbud, både i butiker och online, och kunnig personal, har även Lyko spännande produkter som Lykobox som du enkelt kan beställa på nätet. I en Lykobox finner du fem olika, speciellt utvalda produkter i mindre storlek från det egna sortimentet. Produkterna kan vara inom hudvård, hårvård, smink och parfym. Boxen passar perfekt för dig som vill testa lite nya produkter för att se om de passar dig innan du köper fullstora produkter. Värdet på boxen pendlar mellan 200 och 400 kronor, och finns endast i begränsade upplagor. Det finns aktuella boxar att beställa och tidigare boxar som man kan få inspiration av. Exempel på tidigare boxar har varit: boxar som riktar sig till män, winter edition, vegan, party edition, vår och summer edition.

Club Lyko är en medlemsklubb för dig som älskar hår och skönhet och handlar om att samla ihop poäng på allt du köper från Lyko. Du får 10 poäng per krona som du handlar för och om du handlar för över 1 000 poäng får du till och med dubbla poäng! När du nått upp i en nivå erhåller du en värdecheck som du kan använda att shoppa för.

I Lyko Magazine hittar du det mesta som du inte visste och som du vill veta inom hårvård och skönhet. Här hittar du bland annat olika artiklar, tips, tutorials, intervjuer och fakta. Här finner du också nyheter och tips för dig som är man. I magasinet får du hjälp med allt från olika hudvårdsrutiner till hur du fixar olika looks. Helt enkelt allt du behöver veta!

Lyko – en specialist inom hårvård och skönhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *