Bedriver ni ett företag som är beroende av ett tryggt, säkert och smidigt logistikflöde? Då kan integrationen mellan Best Transport och WooCommerce vara lösningen för dig! Det enda som krävs är att ni investerar i det plugin som möjliggör för er att koppla ihop er webshop med fraktföretaget Best Transport, sen sköts allt automatiskt därifrån.

Hur fungerar det?

Detta fungerar som så att pluginet är installerat för att kunna föra över data direkt via en webbshop till plattformen Unifaun online. När ni då installerar pluginet till er WooCommerce shop kommer det automatisk börja överföra alla data, all information och alla uppgifter som finns att ta del av.

Detta gäller såväl gammal data som ny som läggs in allt eftersom i takt med att era kunder lägger ordrar och beställningar via er shop. Allt från kunduppgifter till fraktinformation läggs in i ert system utan att ni själva behöver lägga er i.

När alla data är överförd från Webbshoppen till er Unifaun kommer pluginet även skapa fraktsedlar till varje ny order som läggs in. Fraktsedlarna är automatiskt utformade för att ordrarna sen ska kunna skickas med Best Transport utan minsta möjliga problem eller missförstånd. Smidigt och tryggt för båda er och kunden.

Så hanterar ni pluginets funktioner

Känns det läskigt att lämna över hanteringen av hela ert logistikflöde till ett plugin? Ni som företag har alltid möjligheten att justera pluginets hantering av ert logistikflöde, det vill säga att själva bestämma över vilka delar som ska skötas automastisk och vilka ni vill se över själva.

Med andra ord är pluginets integration flexibel och kan helt anpassas efter era behov. Oavsett om ni vill automatisera hela eller delar av er logistik och manövreringen finns det alla möjligheter att lösa det på ett sätt som passar er. Att installera och justera pluginet är enkelt och tryggt för alla inblandade!

FAQ

 • Måste vi ha WooCommerce för att använda pluginet?
  Ja. Pluginet integrerar via WooCommerce vilket innebär att tjänsten är ett tillägg som inte kan kopplas till andra E-handelssystem.
 • Kan tjänsten användas med flera transportörer?
  Ja. I och med att pluginet använder Unifaun, vilket är en plattform online, kan flera olika transportörer läggas till under samma konto och användare.
 • Hur skickas beställningarna?
  Detta är upp till er att avgöra. En beställning kan skickas i ett och samma paket, eller så kan ni välja att separera det i flera olika paket efter behov. Sådana val görs i inställningarna. Best Transport anpassar hanteringen av en order enligt era bestämmelser.
 • På vilka sätt kan kunden notifieras om sin beställning?
  Beroende på vilka funktioner ni väljer att ställa in i inställningarna kan en kund notiseras om sin beställning på två sätt. Antingen via SMS notifikation, eller genom e-post.
Best Transport och WooCommerce

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *